Pagina's

woensdag 8 mei 2013

Moederdag


Het is bijna zover, op de 2e zondag in mei is het tijd om je moeder weer lekker te verwennen! Heb je geen idee wat je kan doen? Dan hier een paar leuke ideeën:

Een lekker ontbijtje op bed, misschien een beetje cliché, maar ach het blijft leuk. Sta op tijd op en maak bijvoorbeeld een lekkere smoothie, pancakes of bak een eitje. Je hoeft er (bijna) niks aan uit te geven en het is wel één van de minste dingen die je kunt doen so leggo!



Leuk om te geven is een Bladcadeau, het is een tijdschriftenbon. Je kan daarmee voor een bepaalde periode lid worden van een tijdschrift naar keuze, erg leuk voor je moeder en misschien heb jij er ook wat aan haha. Je kan een bladcadeau hier bestellen, je kan kiezen uit 3 pakketten  Red voor  €15,- Silver voor €25,- en Gold voor €50,-.

Een beauty dagje doet het ook goed! Je kan ervoor kiezen om samen met je moeder naar de spa te gaan, maar zelf maskertjes enzo kopen kan natuurlijk ook. Lekker ontspannen, wie houdt er nou niet van?!



Cadeautjes die vaak iets persoonlijker zijn, zijn zelfgemaakte/zelf ontworpen etc. Koop bijvoorbeeld een fotolijstje en doe daar een leuke foto in van jullie samen. Schrijf een mooi gedicht of als je muzikaal bent,  maak dan een liedje voor haar! Je hebt er weinig tot geen geld voor nodig en het is nog steeds heel leuk.

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben, verwen jullie moeder maar goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten